Colibre

Colibre, da's samenwerken in alle vrijheid

Onze  visie

Er bestaan veel en zelfs almaar meer online diensten voor communicatie en interactie. Ze zijn handig en niet meer weg te denken. Maar ze zijn vaak ook duur, complex, ondoorgrondelijk – en als ze dat niet zijn, zijn ze meestal te beperkt. 

Dat moest goedkoper, transparanter maar daarom niet minder professioneel, vonden wij. Omdat we een tikkeltje tegendraads zijn ingesteld? Ja. Omdat er een beetje Robin Hood in ons zit? Ook. Maar vooral omdat we overtuigd zijn dat iedereen bij slimme technologische tools gebaat is. Ziedaar de bestaansreden van Colibre.

Onze missie

Colibre volgt de snelle evolutie van online oplossingen inzake communicatie en interactie op de voet. Het maakt die eenvoudiger en goedkoper en zo toegankelijk voor bedrijven en verenigingen die net als Colibre   geloven in de nieuwe manier van zakendoen: niet door ons aan elkaar te binden, maar omdat we er allemaal beter van worden, werken we samen.

Colibre wil zijn klanten verdienen, elke dag. Die samenwerking op basis van appreciatie houdt ons scherp. Is dat vooruitstrevend zijn? Wij vinden dat maar evident. Toegankelijkheid, transparantie, flexibiliteit en fairness horen er gewoon bij.  

Colibre is een eigenzinnige, open collaboratie van ervaren vakmensen, elk met hun (online) expertise. We nemen het beste van de online community, investeren erin en geven meer aan de community terug. Behalve wat niet van ons is: privacy dragen wij hoog in het vaandel. Jouw data is en blijft van jou.

Colibre is Belgisch. Wij opereren onder de strenge Belgische wetgeving. Wij spreken jouw taal.