Colibre

Nieuws

Trots op onze nieuwe website! Fier op het resultaat!
zondag 5 juli 2015

De lancering van onze website vergelijken met de geboorte van een eerste kind, zou misschien een brug te ver zijn.  Toch voelt het ongelooflijk goed om te zien dat het concept en business model waar we op zitten broeden hebben, eindelijk een naam en een gezicht heeft.
Colibre! Wat klinkt het goed, wat oogt het mooi.

En wij? Wij zijn meer dan ooit strijdvaardig om vanuit onze visie dat iedereen recht heeft op slimme technologische tools onze missie waar te maken. Wij zullen de  technologische tools om sneller en effici├źnter online samen te werken en leden te beheren beschikbaar maken voor jullie, de verenigingen.

Zelf zijn we ook een vereniging van vrijwilligers die Colibre, het algemene idee en het businessmodel een warm hart toedragen. We werken aan de tools en het platform in onze vrije tijd. Geïnteresseerd in onze ervaringen? Benieuwd naar hoe de tools gaan evolueren? Neem dan zeker contact op!