Colibre

Nieuws

Facebook voor mijn vereniging? Ja, graag, maar dan met duidelijke privacy afspraken.
dinsdag 28 juli 2015

Wij bij Colibre geloven hard in sociale netwerken. We zijn zelf fan van Facebook, LinkedIn en Twitter. Alleen vinden we het jammer dat privacy meer en meer een issue wordt wanneer je content gaat delen op sociale media.

Soms wil je toch gewoon bestanden, foto's, briefings, ... delen met de mensen van je vereniging zonder dat je je moet afvragen wie eigenaar wordt van die foto's van je laatste eetfestijn of wie nu achter de schermen je briefing meeleest.

Colibre lanceert momenteel in b├Ęta het private sociale netwerk voor je vereniging. Vergelijkbaar met Facebook maar met duidelijk afgelijnde privacy settings zo dat je gegarandeerd zeker bent dat enkel de leden met toegang tot dit netwerk, je content kunnen lezen en liken.

Zin in een sneak peak van deze feature? Neem contact met ons op! We demonstreren je graag de mogelijkheden.